Πολύχρωμη, δροσερή, πολυβιταμινούχα, εύκολη, χορταστική.
Θα μπορούσα να προσθέσω και άλλα επίθετα… αλλά basta.
Οι φωτογραφίες μου για άλλη μια φορά θα μιλήσουν και μάλιστα γευστικότατα!
Υλικά
- Ένα κομμάτι σολομού βρασμένο ή ψητό
- 2 πατάτες
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 πορτοκαλί πιπεριά
- 1 αβοκάντο
- 1 αγγουράκι
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 καρότο
- 1 μικρή κονσέρβα καλαμπόκι γλυκό
- Λίγο σπανάκι
- Ελαιόλαδο
- Ξύδι
- Ταχίνι
- 1 κ.γ. βεγκέτα
Διαδικασία
- Πλένω και κόβω όλα μου τα λαχανικά σε μπαστουνάκια.
- Πλένω, καθαρίζω και κόβω τις πατάτες σε κύβους μεγάλους και το σολομό σε κομμάτια.
- Βάζω σε μια πιατέλα σαλάτας πρώτα τις πατάτες ζεστές μαζί με το σολομό. Περιχύνω αμέσως με το μείγμα ελαιόλαδου, ξυδιού, ταχινιού και βεγκέτας, αφού τα έχω χτυπήσει πολύ καλά.
- Προσθέτω αμέσως όλα τα κομμένα λαχανικά και ανακατεύω απαλά. Πασπαλίζω με ψιλοκομμένο μάραθο για ιδιαίτερη μυρωδιά.
Καλή σας επιτυχία
Leave a Reply